Gjennom turrittet På hjul med veteraner 8. mai
synliggjør og hedrer vi dagens veteraner

Som deltakere i turrittet På hjul med veteraner
synliggjør vi veteransaken og bidrar til å
gi anerkjennelse for hver enkelt veteran
som har tjenestegjort for Norge

Turrittet På hjul med veteraner er en
tradisjon som har gitt oss minner for livet

9. januar kl. 12:00
åpner påmeldingen for
På hjul med veteraner 2017

Bli med
på sykkeltur 8. mai 2017

SIOPS, NVIO, NROF, Veteran møter Veteran, Norges Lotteforbund
og Forsvarets veteransenter arrangerer sammen med kampanjen støtt våre
soldater sykkelturen «På hjul med veteraner» i forbindelse med frigjørings- og veterandagen.

«På hjul med veteraner» er en årlig sykkeltur for å markere frigjørings- og veterandagen 8. mai. Dette er en dag der veteranene skal syns på veiene. Inviter en venn eller hele familien til å bli med på sykkeltur!

Langløype (100 km) Kongsvinger – Oslo

For 5. år på rad sykler veteraner og støttespillere langløypa På hjul med veteraner for å markere frigjørings- og veterandagen. Gjennom ca. 100 km drar vi hverandre med fra Forsvarets veteransenter til Akershus festning. Vel fremme sykler vi stolte inn som en del av det offisielle 8-mai arrangementet på Akershus festning.

Bli med og opplev nok en gang det kameratskapet som oppstår når veteraner møtes. Bruk turen for å sette deg et fysisk mål eller som en god treningsøkt. Utfordre en venn og bli med og gjør veteranene synlige på veiene 8. mai.

Alle veteraner og alle andre som ønsker å gi sin anerkjennelse for den innsatsen hver enkelt veteran har gjort for Norge er velkommen til å være med.

Kortløypa (16 km) Et levende møte med historien

Kortløypa passer for alle! I år inviterer vi spesielt veteraner, pensjonister og skoleklasser på 7, 8 og 9. trinn i Oslo-skolene til å delta. 

Felles oppmøte på Grev Wedels plass kl. 12:00. Sykkelturen går på gode gang- og sykkelstier langs idylliske Frognerkilen. Ved Sollerudstranda blir det en arrangert en felles markering for deltakerne, og det blir servert noe godt å bite i og forfriskende drikke. Derfra går turen inn mot Akershus festning igjen.

Tilbake på Grev Wedels plass møtes kortløypa og langløypa. Samlet sykler vi inn på Akershus festning som en del av det offisielle 8. mai-programmet. I 2016 ble vi tatt jublende imot av Forsvarsministeren og over 5000 publikum.

Bilder fra 2016

Samarbeid:

Vi ønsker å samarbeide med flest mulig – slik at dette kan bli en veteranmarkering som får oppmerksomhet. Mulighetene til lokale initiativ og å bygge ut konseptet er i så måte stor!

siops-1

veteran_logo

2016- 2019 © Kopirett - På hjul med veteraner