Kongsvinger – Oslo

Rekordmange…

har meldt seg på årets På hjul med veteraner.

Påmeldingen er nå derfor lukket. Det kan komme noen ledige plasser etter hvert.

Meld din interesse til Ruth Helen Thorheim / e-post: ruth@siops.no / mobil: 975 49 626.

For På hjul med veteraner er kameratskap viktig– her skal vi sammen ta hverandre med de ca. 120 km helt til målstreken.

Dette er turen for både deg som ønsker deg et fysisk mål eller deg som ønsker en god treningsøkt i videre sykkelsesong. Er du noe trent – godt trent, er dette turen for deg. Meld deg på alene eller utfordre en venn til å bli med!

Årets tur går fra Forsvarets Veteransenter på Bæreia og til Akershus festning i Oslo. På Akershus festning sykler vi inn som en del av det offisielle 8. mai programmet. Gjennom 12 mil blir vi ledet av sykkelleder Sigurd Heier. Turen starter på morgenen og tar ca. 6-7 timer. Underveis stiller lottene med mat- og drikkestasjoner.

Følgebiler og sanitetspersonell følger med hele veien. Ved inngangen til Oslo sentrum blir vi eskortert av motorsyklister.

De som ønsker det, kan overnatte og delta på festmiddag på Forsvarets Veteransenter 7. mai. Dette anbefales av mange veteraner på det varmeste – nydelig mat og en alltid hyggelig sosial sammenkomst.

  • Deltakeravgift for de med t-skjorte og sykkeljakke fra tidligere er kroner 200,-
  • Deltakeravgift for de uten t-skjorte og sykkeljakke fra tidligere er kroner 700,-
  • Deltakeravgift inkluderer festmiddag og overnatting på Forsvarets Veteransenter, samt mat og drikke gjennom sykkelturen.

T-skjorte og sykkeljakke bestilles ved påmelding. Disse deles ut på Bæreia.