Kongsvinger – Oslo

For På hjul med veteraner er kameratskap viktig– her skal vi sammen ta hverandre med de ca. 120 km helt til målstreken.

Dette er turen for både deg som ønsker deg et fysisk mål eller deg som ønsker en god treningsøkt i videre sykkelsesong. Er du noe trent – godt trent, er dette turen for deg. Meld deg på alene eller utfordre en venn til å bli med!

Årets tur går fra Forsvarets Veteransenter på Bæreia og til Akershus festning i Oslo. På Akershus festning sykler vi inn som en del av det offisielle 8. mai programmet. Gjennom 12 mil blir vi ledet av sykkelleder Sigurd Heier. Turen starter på morgenen og tar ca. 6-7 timer. Underveis stiller lottene med mat- og drikkestasjoner.

Følgebiler og sanitetspersonell følger med hele veien. Ved innkjøringen til Oslo sentrum får vi eskorte med en motorsykkelpatrulje fra Politiet.

De som ønsker det, kan overnatte og delta på middag på Forsvarets Veteransenter 7. mai. Dette anbefales på det varmeste av mange veteraner – nydelig mat og en alltid hyggelig sosial sammenkomst.

  • Deltakeravgift for de med t-skjorte og sykkeljakke fra tidligere er kroner 300,-
  • Deltakeravgift for de uten t-skjorte og sykkeljakke fra tidligere er kroner 800,-
  • Deltakeravgift inkluderer middag og overnatting på Forsvarets Veteransenter, samt mat og drikke gjennom sykkelturen.

Husk å oppgi riktig størrelse hvis du ikke har t-skjorte og sykkeljakke fra På hjul med veteraner fra tidligere år. Husk riktig – stor nok størrelse! T-skjorte og sykkeljakke bestilles ved påmelding. Disse deles ut på Bæreia.

På hjul med veteraner 8. mai er avlyst.

Forhåpentligvis kan vi arrangere et alternativt turritt senere i år.